vrijdag 8 maart 2013

Lente

Heerlijk,het begin van de lente is er en daarmee het begin van mijn macro periode waar ik met smart op heb gewacht. Ik vind het zo heerlijk om er met mijn camera op uit te trekken en te genieten van de ontluikende natuur. De sneeuwklokjes zijn weer volop aanwezig en wat zijn ze mooi met hun tere witte blaadjes.

7 opmerkingen:

 1. Ja, je mag weer helemaal los Trui! Geweldige foto's in jou bekende stijl. Daar gaan we graag meer van zien de komende mooie maanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas dit weekend weer ff tijdelijk inpakken maar dat komt wel goed!

  Grs Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erik van Velden10 maart 2013 om 21:43

  Erg mooi hoor. Ben wel benieuwd of je dit al in het veld voor elkaar krijgt of dat je ook nog veel tijd achter de PC door moet brengen? Het antwoord doet overigens helemaal niets af aan het resultaat hoor :-) maar ben gewoon benieuwd.

  gr. Erik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Erik,bedankt voor je compliment.Bijna alles schiet ik zo in het veld.Ik kan ook vrij lang met 1 onderwerp bezig zijn door er van alle kanten een foto van te maken en kijken hoe de BG het mooiste uitkomt,want die krijg je nooit zo ij PS.Daarna de gebruikelijke dingen zoals niveaus e.d in PS en soms gebruik ik de NIK filters.

   Verwijderen
 4. Prachtige foto`s Trui!
  Het zijn allemaal kunst werkjes.

  groet Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie serie Trui!

  De winter was mooi maar nu echt tijd voor het voorjaar.

  Groet, René

  BeantwoordenVerwijderen

Uw reacties zijn onze motivatie !