woensdag 26 oktober 2011

25 Jarig Jubileum Festival VNF Apeldoorn

Op zaterdag 5 November 2011 zal het 25 jarig bestaan van de Vereniging Natuurfotografen Apeldoorn op spectaculaire wijze worden gevierd in de Hanzehof in Zutphen.
Vanaf 14 uur zullen we kunnen genieten van een gevarieerd programma.

Naast adembenemende presentaties die zullen worden gegeven door onze eigen leden zijn wij bijzonder trots dat wij als hoofdspreker de internationaal bekende Finse natuurfotograaf Jari Peltomäki voor deze speciale gelegenheid hebben weten te strikken.

Jari Peltomäki:
Jari Peltomäki heeft internationale bekendheid verkregen met name door zijn vogelfotografie. Onder andere werd hij een aantal malen bekroond in de "Wildlife Photographer of the Year" competitie, werd hij verkozen tot "International Wildbird Photographer 2004" en was hij een van de fotografen van het Wild Wonders of Europe Project. Jari's werk is vele malen gepubliceerd in diverse boeken en tijdschriften wereldwijd.

Karel Tomeï:
Karel Tomeï is een Nederlandse fotograaf die is gespecialiseerd in luchtfotografie. Hij publiceerde verschillende boeken met luchtfoto's van Nederland en Belgie.

David Pattyn:
David Pattyn werd in 2009 verkozen tot eerste Nederlandse Natuurfotograaf van het Jaar. Zijn werkelijk schitterende natuurfoto's zijn de afgelopen jaren vele malen bekroond in binnen- en buitenland.

Gertjan Straalman:
Gertjan Straalman zal een presentatie geven over filmen met de spiegelreflexcamera. De combinatie van beeld en geluid prikkelt meerdere zintuigen en bleek voor Gertjan het beste middel om te communiceren. Gertjan heeft aan veel opdrachten voor nationale en internationale omroepen gewerkt.

Stands met natuurfotografie gerelateerde producten
Tussen de presentaties door zult u zich zeker niet vervelen! U kunt heerlijk rondneuzen in een van de verschillende natuurfotografie gerelateerde stands!

Kijk voor meer informatie op www.vnf-apeldoorn.nl

1 opmerking:

  1. dat zal een gezellige en informatief zaterdagje worden. Jammer dat het zo ver weg is voor mij. Heel veel succes.

    Groetjes Von

    BeantwoordenVerwijderen

Uw reacties zijn onze motivatie !