dinsdag 29 juni 2010

Weer een blauwtje gelopen

Afgelopen zaterdag om kwart voor 5 uit de veren om icarus blauwtjes te fotograferen, bij de eerste ringtonen van de wekker gelijk stijf uit m,n bed gesprongen om de icarus in al zijn ochtenddruppelgloren te kunnen vast leggen (voor de zoveelste keer) moet wel eerlijk zeggen dat als ik dus niet gelijk m,n bed uit spring petertje dus een uur later nog op bed ligt :)

eenmaal ter plaatse, zoeken zoeken en nog meer zoeken, honderden krekels maar geen blauwtjes :(
weer niet, jammer had er meer van verwacht, op de een of andere manier is het dit jaar helemaal niets in vergelijking met voorgaande jaren, maar goed het jaar is nog niet voorbij en wat nie is kan nog komen.

Toch heb ik mij goed kunnen amuseren met andere insecten, hieronder een aantal resultaten van afgelopen zaterdag.5 opmerkingen:

 1. Staan er weer mooi op Mooie scherpte en leuke diertjes op een leuke manier gefotografeerd. Hoop dat je volgende keer meer geluk hebt en je niet weer een blauwtje loopt.

  Gr Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha hoe herkenbaar! toch heb je er een paar fraaie platen aan overgehouden.De blauwtjes zijn momenteel idd in geen velden of wegen te bekennen,terwijl 3 weken geleden alles er nog vol mee zat.Vreemd, zullen wel verdroogd zijn door de hitte,lol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. trui gefeliciteerd trouwens met je nominatie bij argus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. he Peter aan het bloggen ;-)
  En ja voor mij ook heel herkenbaar, vroeg op en.....
  Kom ook eens op mijn blog langs http://kristelschneiderphotographyblog.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zijn toch ook super foto's geworden. Niet waarvoor je zo vroeg je bed bent uitgegaan, maar je mag dik te vreden zijn..klasse foto's..
  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen

Uw reacties zijn onze motivatie !