dinsdag 10 november 2009

Online petitie Luchthaven Twente
Ik ben niet zo heel snel in het verspreiden van e-mailacties en dergelijke maar in dit geval wil ik graag een uitzondering maken.
In samenwerking met Landschap Overijssel verzorg ik af en toe natuurfotografie workshops op Hof Espelo even buiten Enschede. Een schitterend landgoed dicht bij de voormalige militaire vliegbasis Twente. Sinds het vliegveld is opgeheven is het hier heerlijk toeven en kun je dicht bij de grote stad in alle rust van de natuur genieten.
Nu zijn er echter plannen om het terrein weer als vliegveld in te richten. Niet als militaire vliegbasis maar als echte burger luchthaven. Natuurlijk zou je denken dat dit zijn voordelen heeft aangaande files en dergelijke maar op steenworp afstand van Enschede, in Munster, is reeds een burger luchthaven.

Help mee te kiezen voor een duurzaam alternatief.

Kies voor een duurzaam alternatief! Natuur gecombineerd met een hoogwaardige economie, zoals het plan ‘De Twentse Basis’: een landgoed met gespecialiseerde bedrijven en klinieken op het gebied van gezondheidszorg en recreatie. Een plan dat meer banen oplevert dan een luchthaven. En rust en ruimte in stand houdt.
Volg deze link om de petitie te tekenen. Wacht niet te lang want in december valt de beslissing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Uw reacties zijn onze motivatie !